Irodánk a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet B épületének 2. emeletén található. Cégünk jelenlegi formájában 2002 óta működik, de az alapítók szakmai múltja 1995-ig nyúlik vissza. Fő profilunk a csiszolt gyémántok, drágakövek és gyöngyök nagykereskedelmi értékesítése ékszerészek, ötvösök, foglalók valamint nemesfémmel foglalkozó kiskereskedők részére.

2007 őszén kimondottan magánszemélyek számára elkészül online drágakőboltunk, ahol a reményeink szerint folyamatosan bővülő árukészlettel állhatunk majd a kövek csodálatos világa iránt érdeklődő vásárlók rendelkezésére.

A drágakövek és gyöngyök forgalmazása mellett szolgáltatásaink közé tartozik a Drágakőcsiszolás. Kolléganőnk 15 éves drágakőcsiszolói gyakorlattal rendelkezik, így megrendelőink egészen különleges elképzeléseit is valóra tudja váltani.

Mindezeken felül 14 éves becsüsi tapasztalattal vállaljuk foglalatlan és foglalt gyémántok minőségtanúsítását, értékbecslését valamint mindezekről Certifikat készítését.

Fontos megemlítenünk, hogy irodánk természetszerető és természetvédő, így fontosnak tartjuk, hogy Földünk védett területei sértetlenek maradjanak, így üzletünkben sem állati csontokat, sem védett korallokat nem árusítunk.

A regisztrált (PR számmal rendelkező) szakmabelieket telefonos egyeztetés után szeretettel várjuk a NEHITI-ben található nagykereskedésünkben. Amennyiben a személyes találkozásra nincs mód, úgy lehetőséget kínálunk arra, hogy betekintést nyerjenek árukészletünkbe. Ehhez csak egy rövid szakmai Regisztráció szükséges.

Az idei, 2007-es évtől magánszemélyek számára is elérhetővé tesszük árukészletünk valamint szolgáltatásaink egy részét. Az érdeklődő magánszemélyek a Webáruház menüpont alatt megismerkedhetnek termékeinkkel, és meg is rendelhetik azokat. Ehhez csupán egy rövid Regisztráció szükséges. A Regisztráció után munkatársunk telefonon vagy e-mailen felkeresi Önt, majd egyeztetés után a rendelt termékeket postai utánvétellel küldjük is a megadott postai címre (a postaköltség a megrendelőt terheli).

Keressen bennünket bizalommal!

DIMEA Kft.