Cégünk fő profilja csiszolt drágakövek és gyöngyök nagykereskedelmi értékesítése.

GYÉMÁNTOK
A standard, kerek 57 lapos briliáns csiszolású gyémántokon túl forgalmazunk princess, marquise (navett), bagett, emerald (smaragd) és régi csiszolású gyémántokat különböző méretben, színben és minőségben.

SMARAGD, ZAFÍR, RUBIN
A színes drágaköveken belül igazi klasszikusok. Smaragd, rubin és zafír készletünkben a megszokott kerek, ovális valamint tábla csiszolások mellett, egyéb fantázia csiszolások is megtalálhatóak.

TOVÁBBI SZÍNES DRÁGAKÖVEK
Kereskedésünkben a széles körben nagy népszerűségnek örvendő, további színes drágakövek közül is válogathatnak. A teljesség igénye nélkül néhány ezek közül: citrin, ametiszt, gránát, akvamarin, topáz, turmalin, olivin, opál stb.

GYÖNGYÖK, GYÖNGYSOROK, DRÁGAKŐ ÉS FÉLDRÁGAKŐ SOROK, FARAGOTT FIGURÁK
Üzletünkben megtalálhatóak édesvízi tenyésztett gyöngysorok, drágakősorok a felhasználás módjától függően ideiglenesen felfűzve vagy zárral ellátott formában. Ezen felül félfúrt és fúratlan lapított valamint gömb alakú édes és sósvízi tenyésztett darab gyöngyök is nagy méret és színválasztékban állnak vevőink rendelkezésére.

SZOLGÁLTATÁSOK MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA

DRÁGAKŐ CSISZOLÁS
Amennyiben sehol sem találja meg az Ön által megálmodott követ, vagy sérült, hibás kövét szeretné újjá varázsolni, úgy talán ebben is tudunk segíteni. Kollégáink precíz megbízható és kreatív munkája évek óta szolgálja megrendelőink igényeit. Árajánlat kéréshez, kérjük küldjön számunkra üzenetet és pár napon belül válaszolunk!

MINŐSÉG TANÚSÍTVÁNY (CERTIFICAT)
Természetesen a nálunk vásárolt kövekről kiállított certificate ingyenes.

ÉKSZERKÉSZÍTÉS
Drágakő-nagykereskedésként számos ékszerésszel, ötvössel és ékszerbolttal állunk kapcsolatban. Amennyiben az ön által kiválasztott kőhöz ékszert szeretne készíttetni úgy engedje meg, hogy ajánljunk Önnek néhány megbízható kollégát.

SZOLGÁLTATÁSOK ÖTVÖSÖK, ÉKSZERÉSZEK SZÁMÁRA

KŐCSISZOLÁS, JAVÍTÁS, POLÍROZÁS
Amennyiben sehol sem találja meg az Ön által elképzelt alakú, méretű vagy csiszolású követ esetleg sérült, hibás kövét szeretné újjá varázsolni, úgy talán ebben is tudunk segíteni. Vállalunk kb. 2 hetes határidővel vagy sürgősség esetén akár gyorsabban is kaboson és fazettált csiszolást korund keménységig saját vagy hozott anyagból. Kollégáink precíz megbízható és kreatív munkája évek óta szolgálja megrendelőink igényeit. Árajánlat kéréshez, kérjük küldjön számunkra üzenetet és pár napon belül válaszolunk!

MINŐSÉG TANÚSÍTVÁNY (CERTIFICAT)
Szaktanácsadás, értékbecslés, hozott ékszerek, kövek minősítése. Természetesen a nálunk vásárolt kövekről kiállított certificate ingyenes.